DeMIX Fitness & Leefstijl
 
ALLES IS ANDERS, ALLES IS NIEUW...
 
Afgelopen maandag hebben wij onze eerste outdoor lessen gegeven en wordt er ook outdoor cardio- en krachttraining gedaan. Alles is nieuw, voor jullie, maar ook voor ons. Daarom vragen we je geduld en begrip in een periode waar wijzigingen elkaar in rap tempo opvolgen, maar waarin we er ook alles aan doen om het zo goed mogelijk proberen te organiseren voor onze leden en omwonenden. 
 
 
Naar gelang de situatie vordert, krijgen wij steeds meer inzicht in de animo, jullie wensen en de uitdagingen waar we tegenaan lopen. We hebben daarom iedere dag wel iets aangepast in onze werkwijze. Ook hebben we gemerkt dat een aantal van de groepslessen snel vol is. Daarom zullen we op korte termijn lessen op het rooster bijplaatsen en de fitnesscapaciteit vergroten.
 
 
BELANGRIJKE INFORMATIE COMPENSATIE
 
We merken dat er nog onduidelijkheid is over het gebruik van onze diensten en de compensatie.
 
Wanneer je gebruik maakt van de diensten die wij nu bieden, zoals de groepslessen, de krachttrainingstations of de online lessen, kun je géén gebruik maken van onze compensatiemogelijkheden.
 
Heb je géén optie óf optie 1 (van de compensatiemogelijkheden) aan ons doorgegeven na de vorige nieuwsbrief? Dan ben je van harte welkom om bij ons te komen trainen. 
 
Heb je voor optie 2, 3, 4 of 5 gekozen, dan verwelkomen we je graag wanneer we weer volledig geopend zijn. 
 
Het is dus niet mogelijk om compensatie aan te vragen, en vervolgens te komen trainen. Alleen leden die volledig betalen per 1 juni en afzien (nu of latere) compensatie hebben toegang tot het reserveringssysteem en de online lessen nadat de incasso plaats heeft gevonden. 
 
Heb je nog geen optie doorgegeven, klik dan hier.
 
TENTEN
 
Vandaag, 22 mei, worden twee tenten met een gezamenlijke oppervlakte van 600m2 geplaatst op ons parkeerterrein. We willen hiermee de zekerheid vergroten dat ook bij minder goed weer de activiteiten gewoon doorgang kunnen vinden. Ook is de zon op je bol een minder groot probleem. 
 
Één van de twee tenten wordt gebruikt voor de groepslessen, de andere tent om krachtapparatuur buiten te kunnen plaatsen. 
 
Door het plaatsen van de tenten hebben wij minder parkeerruimte beschikbaar. Kom je trainen? Kom dan het liefst met de fiets of lopend! #cardio
 
 
 
MYWELLNESS APP
 
Heb je nog geen reservering geplaatst, of lukt het reserveren niet? Check dan:
1. Heb ik de juiste app gedownload? (zwart blokje, geel wolkje of gebruik de linkjes hieronder).
2. Heb ik het e-mailadres gebruikt dat bekend is bij DeMIX? (Onze systemen zijn gekoppeld).
3. Heb ik al een (oud) account? (Dubbele accounts werken niet).
Lukt het niet? Stuur ons een berichtje of bel even naar de club!
ONLINE LESSEN
 
Alle online lessen van DeMIXthuis, die inmiddels meer dan 80.000 keer zijn bekeken, zullen per 1 juni uitsluitend beschikbaar zijn voor leden die hebben gekozen voor géén optie of optie 1 van de compensatiemogelijkheden (zie uitleg "belangrijke informatie compensatie" hierboven).

Meer informatie omtrent de inlogprocedure ontvang je tegen die tijd.
 
YOUTUBE
 
DeMIX Fitness & Leefstijl Almere
Edvard Munchweg 123
1328MK Almere
036-7115555 (ma-vr 08.00-20.00)
receptie.almere@demix.nl 
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with DeMIX Fitness & Leefstijl
 
 
 
© 2020 DeMIX Fitness & Leefstijl