DeMIX Fitness & Leefstijl
 
ONZE JEUGDLESSEN STARTEN WEER!
 
Eindelijk is het zover. Al onze jeugdleden mogen weer komen sporten!

Ondanks de beperkingen, zoals bijvoorbeeld voor de leeftijdscategorie 13 t/m 18 jaar, zijn wij heel erg blij met dit nieuws! Wat betreft sporten voor volwassenen, hier komen wij op korte termijn op terug met meer informatie.

Omdat het uitsluitend is toegestaan om in de buitenlucht te sporten, hebben wij in samenspraak met de Gemeente Almere en Sportentree een oplossing gevonden om onze kidslessen op te starten. Om er voor te zorgen dat alles volgens de richtlijnen van het RIVM verloopt is het van belang dat iedereen op de hoogte is van het protocol. 
 
Het is noodzakelijk dat iedereen zich aan deze regels houdt zodat wij de lessen mogen geven.
 
Ook dient iedereen die wil komen te reserveren via de MyWellness app. Download deze hier voor iOS, of hier voor Android. Log hier in met het mailadres waarop je dit bericht krijgt.
 
 
Omdat we weer lessen mogen geven zullen we de incasso van de jeugd-lidmaatschappen weer opstarten. Deze incasso zal plaatsvinden in de tweede week van mei. Wil je geen gebruik maken van de lessen, dan dien je dit voor 18 mei aan te geven per e-mail naar receptie.almere@demix.nl en zal er nog niet geïncasseerd worden. 
 
 
PROTOCOL
 
ROOSTER
 
We geven maar liefst 11 lessen per week. Kidsfit, een aangepaste kickbokstraining en outdoor karate.

De lestijden komen niet helemaal overeen met ons normale lesrooster. Dit heeft te maken met de verminderde maximale capaciteit van de lessen en het kwartiertje “wisseltijd” dat we hanteren tussen de lessen om samenkomst van teveel mensen te voorkomen.

De eerste lessen vinden plaats op maandag 11 mei. 
 
ROOSTER
ALLE KIDS ZIJN WELKOM
 
De lessen zijn ook toegankelijk voor niet-leden en leden in de leeftijdscategorie 14 t/m 18 die een regulier fitnesslidmaatschap hebben bij DeMIX. 

Op deze manier komen we aan de oproep van het kabinet tegemoet, om vanaf 29 april zo veel mogelijk kinderen weer te laten bewegen. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van €6,- per les. Lid worden mag, en kan natuurlijk ook. 

Deed je voor de coronacrisis niet mee met de Kidsfit-lessen? Meld je dan eerst aan door een mailtje te sturen naar
receptie@demix.nl en geef daarbij aan welke les(sen) je wil volgen. Een regulier fitnesslidmaatschap geeft je recht op onbeperkte deelname. 
 
MELD JE AAN
WHAT'S COMING (VOOR JONG EN OUD)
 
Net online gezet: Latin Party met Irene

Binnenkort in première:

• GRIT Cardio 25 met Mariska en Romy
• MIXfight special met Ellemieke en Edson
• Budo met meester Barry
• Blijf fit met ons gouden duo Henk en Barry
• BODYATTACK met Caroll en Martijn
• Les Mills BARRE met Marloes en Ramona

Daarnaast blijven wij natuurlijk bezig met het opnemen van nog meer leuks, werken we aan een online magazine en kun je de live koningsdagworkouts nog terugkijken in de
besloten FB groep (exclusief voor leden). 
 
LATIN PARTY
 
DeMIX Fitness & Leefstijl
Edvard Munchweg 123
1328MK Almere
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with DeMIX Fitness & Leefstijl
 
 
 
© 2020 DeMIX Fitness & Leefstijl