DeMIX Fitness & Leefstijl
 
CORONA UPDATE
 
Hoi , het is weer tijd voor je wekelijkse dosis DeMIX quarantainenieuws. Een verzameling van toffe dingen die we deze week voor je klaar hebben staan en waarmee je thuis in beweging kunt blijven. 
 
GAME ON!
 
De thuisworkouts zijn natuurlijk te gek, maar we misten de mogelijkheden tot interactie wel een beetje. Daarom hebben we niet één, maar twee bordspellen voor je klaarstaan. Zo voorkomen we dat de verveling toeslaat, en kun je naast de thuisworkouts ook samen met je huisgenoten, partner en/of kids op een interactieve manier in beweging blijven. 
 
DeMIXTHUIS BORDSPEL
Blijf binnen en blijf fit met het DeMIXthuis Bordspel. Speel het thuis; binnen of in de tuin. Trek je sportoutfit aan en verzamel je gymbuddies (degene die bij je wonen uiteraard). Je hebt een flesje water nodig, een handdoek, een dobbelsteen en iets dat kan dienen als pion. Voor de echte quarantainekanjers; speel het via videobellen met je gymbuddies die ook thuis zitten. 
 
Over "Meester Barry's Bordspel" lees je verderop meer.

Speel je onze spellen? Vergeet ons dan niet te taggen in je social media berichtjes @demixfitness.almere 
❤️
 
 
 
CLUBKLEDING
 
We kunnen met trots vertellen dat meer dan 400 leden van DeMIX Almere hebben afgezien van (gedeeltelijke of gehele) compensatie. Dankjewel daarvoor! Heb je dit gemist en wil je ons alsnog steunen? Laat dat dan hier weten

Naast je contributie doorbetalen is er nu nog een mogelijkheid om de club en het team te steunen, en je hebt er zelf ook direct iets aan! Onze langverwachte clubkleding is binnengekomen. Wat een timing...
 
Koop nu een DeMIX shirt, top of hoodie en #supportyourclub
 
We houden ons vanzelfsprekend aan alle regels. Het is dan ook alleen mogelijk om per e-mail te bestellen en je aankoop op afspraak bij ons op te halen de komende weken. Je kunt er ook voor kiezen om je item in ontvangst te nemen wanneer de club weer open is. Betaling geschiedt via overboeking, zodat de afhandeling contactloos en snel kan verlopen. 
 
TERUG NAAR DE STUDIO 
 
Onze correspondenten (voorheen noemden we ze gewoon instructeurs) staan ook volgende week weer voor de camera.
 
LESSEN DIE WE KOMENDE WEEK VOOR JE OPNEMEN:
 
• Latin
• Bodypump
• CXWORX
• Aerobics
• BodyBalance
• XCORE

Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontvang de video's als eerste.
 
YouTube
 
 
DeMIX MADNESS
 
Toe aan een uitdaging maar niet zo gek op de workouts op muziek? Dan zijn DeMIX Madness Fitness Challenges iets voor jou. Deel de challenge met je gymbuddy, daag je vrienden uit en doe mee. Wie wil jij zien zweten?
 
CHALLENGE 1: DE WOONKAMER WOD
 
DeMIX KIDS
 
MEESTER BARRY'S BUDO BORDSPEL
Het budo bordspel voor alle judoka's, klein en groot. Speel het samen met je vrienden, broer/zus of natuurlijk papa of mama. Je hebt alleen een dobbelsteen nodig. Optioneel: een gevulde sporttas, een kussen of matje en je judopak.

Speel je onze spellen? Vergeet ons dan niet te taggen in je social media berichtjes @demixfitness.almere ❤️
 
 
 
KIDS THUISWORKOUTS
 
Heb je onze miniserie met kids-workouts al gespot? Vandaag en morgen om 14:00u komen de laatste twee online. Abonneer je op ons kanaal om niets te missen!
 
YOUTUBE
 
DOUNIA'S DOBBELSTEEN KIDS KICKBOKSSPEL
 
Voor onze eigen kickbokskids hebben we ook een leuk spel gemaakt! Verzamel je hele gezin en doe mee! Bekijk hier het filmje met de speluitleg en klik hierboven voor een grotere versie van het scoreblok.
 
KICKBOKSSPEL
 
 
 
HOW AT HOME
 
Als DeMIX lid krijg je exclusief toegang tot de HOW at Home database. Een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, internetverbinding en natuurlijk de juiste sportmaterialen (bijv. flessen water i.p.v. je BRN setjes als je die niet hebt).
 
MEER INFO
 
Les Mills On Demand
 
Ook lessen van Les Mills zijn online te volgen. Via DeMIX heb je toegang tot een gratis proefperiode van 60 dagen. Let er dus op dat je voor die tijd het lidmaatschap weer opzegt. Klik hieronder voor jouw persoonlijke link. Trainen zonder te registreren? Kijk dan op onze website.
 
MEER INFO
 
 
DeMIX Fitness & Leefstijl
Edvard Munchweg 123,
1328MK Almere

receptie.almere@demix.nl
Facebook
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with DeMIX Fitness & Leefstijl
 
 
 
© 2020 DeMIX Fitness & Leefstijl